Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/w-kracht.be/httpdocs/includes/menu.inc).

Home

W-KRACHT NV is een private ontwikkelaar van windturbineprojecten. De vennoten en medewerkers van W-Kracht hebben een ruime ervaring in de ontwikkeling, financiering, realisatie en exploitatie van windturbineparken. W-Kracht focust op ‘on-shore’ windenergieprojecten in Vlaanderen en Wallonië. Momenteel werkt W-Kracht ook aan de ontwikkeling van een aantal grote buitenlandse windparken. 

 

Nieuws

In juni 2019 werd de vergunning bekomen voor de bouw en exploitatie van een bijkomende windturbine langs de Pathoekeweg te Brugge, ter hoogte van de nieuwe autosnelweg A11. Momenteel worden alle voorbereidingen getroffen om de bouwwerken aan te vatten.

Projecten

De portefeuille van W-Kracht bestaat begin 2020 uit een pakket windenergieprojecten in Vlaanderen, met een totaal vermogen van ruim 150 MW.
 
Hiervan zijn reeds een aantal windmolenprojecten operationeel met een totaal vermogen van ruim 36 MW. Voor concreet nieuws over...
Lees meer