Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /var/www/vhosts/w-kracht.be/httpdocs/includes/menu.inc).

Projecten

WINDENERGIEPROJECTEN MET EEN VERMOGEN VAN RUIM 150 MW

De portefeuille van W-Kracht bestaat begin 2020 uit een pakket windenergieprojecten in Vlaanderen, met een totaal vermogen van ruim 150 MW.
 
Hiervan zijn reeds een aantal windmolenprojecten operationeel met een totaal vermogen van ruim 36 MW. Voor concreet nieuws over deze projecten wordt verwezen naar de link ‘Nieuws’ op deze website.
 
Daarenboven beschikt W-Kracht over de vergunningen voor de bouw en exploitatie van nog eens 30  MW. Deze projecten zullen de komende maanden en jaren eveneens gerealiseerd worden.
 
Bij de vergunningverlenende overheden zijn nog een aantal aanvragen hangende voor het bekomen van een omgevingsvergunning, voor een totaal vermogen van ruim 25 MW.
 
Voor de komende maanden en jaren beschikt W-Kracht over een portefeuille van ongeveer 60 MW aan nieuwe projecten.  Deze zullen verder ontwikkeld worden tot vergunbare en werkbare windenergieprojecten.
 
W-Kracht zet tegelijk zijn eerste stappen in de realisatie van een aantal projecten in Wallonië. Ook enkele buitenlandse uitdagingen worden verder onderzocht en verfijnd. Zodra deze een concrete vorm hebben aangenomen zal hierover verder gecommuniceerd worden.